❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 30, 2014

Debar? Hmmm

Sudah ke tengah hari. Tapi hati still berdebar yang tak tahu puncanya. Sedari pagi. Hmmmm. Kenapakah?

Semoga tidak ada yang buruk buruk berlaku. Aminnn.

Semalam sudah masuk ke Syaaban. Bermakna lagi sebulan untuk bertemu Ramadhan. Berdebar untuk itu barangkali. Semoga. Aminnnnn.

Sekejap lagi bakal bermusafir. Menjelajah perak di sana. Tempat mak dan ayah mula bertapak. Ada kisah jiran tetangga menamatkan zaman bujang. Maka, mak dan ayah mahu kesan, bertemu jiran tetangga yang ditinggalkan lama, sedari aku pun masih belum ujud di rahim emak.

Baju semua sudah selamat di bungkus. Melangkah keluar aku dari rumah, bermakna, sepurnama lagi, baru dapat dijejak kembali tanah darah tumpah.

Hmmmm. Debar aku masih ada. Hmmmm. Ya Allah, kenapa?

Ok. Mungkin perlukan ayat ayat Allah. Untuk tenang kan hati ini.

Bye. Assalamualaikum.
No comments: