❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 8, 2014

2 kisah

Satu.

Kuantan - kuala lumpur - kuantan
Macam kampung sebelah je di ulang alik. Kesana bersebab. Hal interview. Hal rezeki dari Allah. Letih usah diperkata. Tapi, digagahi jugak mereport sepatah dua di sini. Kisahnya begini. Berdebar bagaikan apa, hapal macam nak gila, bila masuk saja, hanya 3 soalan di tanya. Ada master belum? Student yang di ajar fail berapa orang? Dah kawin belum? Wowwwww. Hahaha. Seronok bukan. Hanya kata kata nasihat saja yang banyak terkeluar dari panel. Hmmm. Apa apa pun Alhamdulillah. Allah permudah seperti yang hati pinta. Syukur...

Dua.

Arjuna beta.
Sedap lagu itu. Saya menyangka yuna yang mengalunkannya. Setelah menggugel lirik, baru sedar yang lirik tercipta dari seorng bonda yang kaya dengan kata kata puitis nya. Lagu yang di alun juga darinya. Nice. Sedap suara. Memang kena dengannya. Hmmmm Arjuna, nama anak kecil yang senantiasa menghias IG dia. Comel dengan bermacam keletah. Lagu yang tergubah indah itu, khas buat anak kecil itu. Pesanan dari sang ibu buat ajruna nya yang kasih tidak pernah kurang, sayang tidak pernah pudar...

No comments: