❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 20, 2014

Mereka..

Bismillah, perjalanan dimulakan. Esok bila mata dibuka, harap akan nampak bumi Yan tercinta. Entah kenapa beberapa menjak ini, hati  kuat melekat dengan semua yang ada di sana, di tempat darah tumpah. Ada mak, ada ayah, ada keluarga, yang itu paling aku kenang bila diri jauh dibawa.

Sudah besar begini pun hati tidak kuat. Mengenang saja mereka, berjurai turun butir butir kaca. Ya Allah, sukar digambar rindu aku pada mereka. Hanya doa saja mampu buat hati tenang terasa. Lalu, diletakkan harapan pada Allah, moga dilindungi mereka yang aku cinta, moga rahmatNya melingkari mereka, moga disihatkan tubuh badan mereka, moga kami semua bertemu di syurga kelak.

No comments: