❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 25, 2014

Manjeww gituww

Pagi di hujung minggu ini aku sajikan kisah wanita yang yang yang yang.... tah... tengok lah gambar bawah nie. Kelu jari untuk menaip. Kahkah. Dia teruja sekali untuk merawati kulet wajahnya yang begitu bermasalah. Tapi sebenarnya, ia adalah lebih kepada perasaan 'kecewi' [jemput gugel translater bahasa kedah] dengan barang barang yang baru di beli semalam sewaktu mengukur mall mall di bandar kuantan. Pulang ke rumah dengan berperasaan capek yang teramat, lalu terus pengsan, tanpa sempat menyalin baju, membuang makeup, bersolat dulu. Aduhaiii, tak comel langgsung perangai. Nasib terjaga di jam satu pagi. Lalu terus dilaksanakan apa yang perlu.

Pagi ini jaganya tidak perlu ke kantur untuk sesuap rezeki, lalu masa yang terluang di isi untuk diri, untuk dimanjakan. Ewahh. Manja la sangat. Berair mata aku tahan sakit nak tarik mask nie. Pedih kot. Haha.

Kisah lagi lagi? Lagi adalah malas dah nak cerita. Beliau sudah lapaq semacam tak makan 3 minggu. Lagi pun beliau ada janji temu di tengah hari ini. Sekian tata.

No comments: