❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, December 1, 2013

Aneh sungguh rasa.
Berdebar??? Hahaha. Nak gelak pun ada. Aneh sungguh rasa. Haha. Tapi memang ia telah muncul tiba. Hmmm. Cool down cool down.

Esok masuk office mungkin hilang kot. Jumpa mereka yang tingtong, mengadap wajah wajah studeng, ok ok, akan jadi tenang. Haha.

Actually hati dah tak ada di sini. Dah sampai ke rumah nun di kampung sana dah. Jasad saja yang berpura pura mengadap segala macam tuntutan hidup. Di cucuk dengan gambar gambar wassap dari kakak yang sudah seminggu berkampung di rumah sana, adussss. Bikin hati lagi meronta. Owh doremonnnnnn, nak pintu ajaib satuuu!!!!
No comments: