❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 8, 2013

Antara Dua.



Assalamualaikum. Hai pagi. Hai kalian. Hai. Senyum panjang panjang pagi ini. Jangan di tanya kenapa. Tapi hati nak rasa suka. Hati nak rasa gembira  yang tak tahu sebabnya kenapa. Aci? Hihi

Biasalah, mood cuti yang tidak kehabisan lagi, maka sememangnya diri akan jadi teruja untuk besuka ria lagi. Engkau tunggu la seminggu dua lagi. Mesti tajuk tajuk entry akan berbaur seperti Duhai Kampung, Yang di rindui, Owh Sawah Padi. Yes!! Mesti meroyan bakal bermula. Hahaha.

Nak tulis apa di pagi yang hening di kala berhari Khamis nie. Office kosong, ada yang ke kelas, yang tak ke kelas membawa diri keluar sarapan. Aku? Hurm, terasa seperti mau puasa saja hari ini. Tapi tidak bersahur, dan semalam tidak di masukkan apa-apa protien ke badan. Cuma berharap pada breakfast semalam saja, nasik minyak kambing. Hurmmm. Agak agak boleh bertahan tak? Hurmmm. Entahlah, tengok lah sekejap lagi keadaan perut nak bergazal ke, nak berdangdut ke, tapi, kalau berrock kapak memang harus bebuka. Ada jugak aku jatuh tegolek dalam kelas petang nie.

Kamu, tetiba rakan sekerja masuk office, lalu di ajak breakfast. Kat kedai tepi sungai tu, alah yang ada kuih bakar sedap tu. Alahai. Begemana nie. Haishhhhh. Kompius nie. Nak pergi ke tak. Ishk. Puasa hari Khamis nie. Sunah Nabi. Besar ganjaran dia. Hummmm. Tapi kuih bakar. Sedap tuh. Dah sebulan lebih dah mengidam.

Errrrrrrr. Tulum sayaaaaa..

Errrrrr. Setanggg sila jauhi.

Errrrr. Ok. Jumpa kat sana.

Sekian.




PdanS : Semoga kuih bakar dia sudah habis. Teselamat puasa aku hari ini. Aminnnnnn.

No comments: