❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 4, 2013

Today

Assalamualaikum kamu.

Hari ini hari pertama masuk kerja after 3 minggu bercuti. Masuk dengan berkeadaan blur blur. Nal start keje mana satu pun agak keliru. Keliru sebab banyak dan menimbun. Maka harus jadi tamak nak buat itu ini. Dan last last buka internet mengadap facebook dengan tumblr. Padan muka. kahkah.

Nak sambung kisah kisah diSana. Tapi malas gila nak on laptop. Mata  asyik dok nampak katil saja. Baru pukul 9 lebih dah lalok. Hadoi. Yes!! sangat perasan, tidur aku seperti dasyat saja lepas lepas balik dari sana. Ingatkan macam perubahan waktu, so macam normal la kalau tidur lama-lama pun.. Tapi masalahnya dah seminggu. Tak kan tak boleh nak adjust lagi kot waktu tidur di malaysia. Dah la tidur serupa tepengsan lalu koma. Nak bangun pagi tadi pun kunci jam sampai kena set 6 waktu. Pukul 4. Pukul 5. Lima sengah. Lima patlima. Nam. Nam sengah. Tapi time yang last pukul 7 baru ada kesedaran nak bangun. Hurmmm. Hadoi??? Kanapakahhhh???

Semalam waktu drive balik sini dari KL pun seropa itu jugak. Baru drive sengah jam dah mengantuk gila tersengguk sengguk. Padahal baru pukul 8 malam. Last last tak menahan sangat, stop kat kawasan rehat lancang, hentam tidur sekejap. Pastu bila bangun tidur dok bedrama sorang sorang "eh eh. aku kat mana nie" Dua tiga menet jugak dok blur sorang sorang. Lepas tu pagi tadi cerita ke member kisah yang ini. Last last kena marah. Sebab RnR Lancang tu just tempat toilet dengan surau je. Orang tak ramai, bahaya. Dah tu sorang and malam pulak.

Kan. Hihi. Bila ingat kan balik memang ye pun. Kereta dalam 3, 4 bijik je yang dok parking. Tapi dah mengantuk  tahap gila gila, apa boleh buat. Dari aku drive secara sangat tidak berhemah, penuh kemabukkan. Lebih baek stop kejap kan.

ok. Sudah.. Mari tidur awal supaya esok boleh bangun berawal awal. Sekian.

No comments: