❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, March 17, 2013

Rajin Melampau

Di tengah hari yang panas merembang. Tak pernah pernah di buat beliau. Dan tiba tiba menjadi rajin semacam. Aneh sungguh rasa. Haha. Tapi beliau memang sebegini, kalau datang kerajinan yang  pelik melampau lampau, sampai ke injin beliau nak buka cuci. Kehkeh.

Kerajinan menjelma adalah bersebab. Pertama, Kerna beliau sangat berkira untuk bayar 10 hengget je pun pada car wash cina india. Membazir katanya. 10 hinggit tu boleh buat beli kek  kek yang enak di secret recipe sana. Kedua, kerna beliau berperasaan macam bila basuh kereta sendiri maka lemak akan terbakar dengan banyak sekali. Akan tetapi beliau lupa yang selalu lalunya, lepas basuh kereta beliau akan masuk makan tak hingat dunia. Then terus tidur sejam dua. Hadoi.
Tapi tak mengapalah. Janji beliau bahagia kan. Haha.







No comments: