❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 7, 2013

Badtime story

 



Untuk malam ini dan kedepan kedepan. Entah bila boleh habis baca sebab dah nama badtime story, selalunya 3 ayat je lah yang mampu di baca tiap tiap malam. Lepas tu gugur di medan perang. Kehkeh. Balik hari tu mengepau vaucer buku adik. 4 bijik buku jadi milik aku. I loikeee. Thanks adik yang berhati mulia. Yes. Rasa macam sudah gila shopping buku. Kalau masuk kedai buku mesti ada yang termelekat satu. Kat rumah ada lagi betimbun.timbun yang belum di baca, then ditambah lagi. Ok. Fine. Sangat comel hobi yang baru ini ya. Hahaha. Esok dah boleh pergi kotmemot cari rak buku yang gojes, yang tinggi lebih dari aku, yang lebar 5 kali aku. Perhhhh. Masuk rumah kompem akan konfius, nie library ka rumah orang. Kehkeh

Ini saja kisah sebelum tidur. Selamat bermalam malam dan tata. Assalamualaikum duhai kamu. ^_^






No comments: