❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 7, 2013

Jumaat lagi.


Assalamualaikum Jumaat. ^_^ Hai pagi yang cemerlang. Yes, sangat cemerlang. ^_^ Sampai sampai office sudah di buka kitab-kitab tebal untuk di telaah bagi kelas ini hari. Kagum sekejap. Selalu tidak lah sebagus ini. Akan berlagha-lagha dahulu seroud dua, bergosip sana sini dengan rakan sekerja, lepas tu baru memulakan aktiviti kerja. Hihi.

Kelasnya adalah di jam 10. Jadi, jam 9 membawa diri ke Kemira kedai makan paling mabeles di sini. Semua ada. Aku pergi jadi gila kejap. Dengan nasik kebarunya, laksamnya, rotijalanya, nasik dagangnya, uish, sebut je apa yang perut mengidam, insyaAllah semua ada. ^_^ Kalau orang tanya apa yang best Kuantan, memang akan laju aku menjawab "MAKANAN". Yes, sangat heaven!! Sebab tu diet aku selalu tak menjadi. Memang kena pindah duduk Sabah Serawak lah kalau begini. Baru boleh selim melim. Haha

Hari nie, menu pagi aku nasik dagang. Bila dah siap-siap makan, "Okeh, next! nak makan apa pulak?" Telopong rakan-rakan sekerja yang memandang. Sakan sungguh nafsu aku di pagi Jumaat nie. Kahkah. Terus laju mengodder laksam pulak. Perhhh. Nikmat. Rezeki di hari Jumaat. Alhamdulillah.








PdanS : Yeay, petang nie balik kolumpo. Yeay yeay. ^_^

No comments: