❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 28, 2013

Dulu dulu

Sign aku suatu tika dulu. Zaman yang mungkin kalau bercinta akan di panggil monyet, zaman baju sekolah color purple sebab nila ujala tak menahan nahan tuang, zaman pakai kasut palas akan nampak sangat cool plus bawal beg silang, zaman tudung sekolah kalau lipat fesyen ke belakang akan nampak sangat stylo woww !! Yes, di zaman itu. Zaman identiti masih samar samar. Tidak tahu nak menjadi yang bagaimana. Kadang-kadang membawa imej sebagai itik, kadang kadang tinggg!! berubah menjadi ikan yu. Dan kadang kadang juga, eh eh aku sebenarnya adalah seekor semut??? Hurm. Memang konflik.diri betul. Sungguh masa itu mematangkan usia.

Sekarang? Sudah matang? Hurm. Entah. Kamu rasa? Mengikut situasi jugak, dengan siapa yang aku berdampingan. Semua orang seperti itu bukan.

Tapi di sini? Di medan ini? Hurmm. Sebolehnya mahu kelihatan sangat matang seiring usia yang di sandang. Padahal, sambil menaip entry, dok makan coki coki dengan menjadi kakak tiri dalam permainan masak masak  si anak buah.. kehkeh..
PdanS : Sambung kerja menjahit manik pulak. Update kisah di Mekah berehat seketika. Hihi


No comments: