❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 26, 2013

Quote #78








Yes. Jawapan untuk mereka yang benar benar memahami saja. Tapi berapa kerat saja yang betul dalam mentafsir? Hurm. Sebab mereka bukan kita, kefahaman jadi berbeda. Dan kadang-kadang memang harus mengsilent kan diri. Biar kita seakan tidak ujud, yang penting sesuatu yang tidak molek itu telah sedaya upaya kita jauh. Kan. Sebab kita tahu yang itu salah, maka silent adalah the best way untuk tidak terjebak. So turn on music, letak head phone dikepala, bukak buku yang nak di baca, jom hanyut ke dalam kisah kisah tersedia. Tata manusia sejagat. 

Teringat akan satu kata-kata itu "Enjoy the silent". Yes, saya sangat enjoy dalam bersilent. ^_^








PdanS : Bila la boleh mengaplikasikan ayat "Bercakap bila perlu". Sebab bila aku di mood yang cemerlang lagi terbilang, like sekarang nie, semua orang yang aku nampak aku nak sembang. Hadoi. Lepas tu dah berbual memalut yang bukan bukan. Kengkadang rakan rakan menyembang pun sibuk nak mencelah, padahai rakan tu duduk sebatu jauh, telingan cap lintah sungguh, nak jugak menyampok dari jauh kan. Hadoi lagi.

No comments: