❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, December 29, 2012

Kegemaran



Di sebabkan perasaan nak upload gambar sangat sangat macam nak sangat sangat. Dan Instagram tak dapat di aktifkan untuk seminggu ini dek kerana internet mobile yang di bawah penyelenggaraan. Maka, blogspot tolong  paham perasaan aku, sila berubah jadi Instagram sekejap. Tinggggggg!! Dah! Jadi instagram dah. Haha. 












One of my kegemaran adalah mengsnap gambar. Tak kira apa sekali pun, yang mata nampak cantik, yang hati nampak berkenan, akan ku usaha menggagahkan diri mengsnap semua itu sampai hati puas. Tak perlu tunggu ada DSLR canggeh baru boleh minat ambik gambar, atau ada IPhone yang kualiti gambar mantob beb, baru boleh nak mula mengsnap gambar. No lah. Pada aku, apa jenis kamera pun boleh hasilkan gambar yang cantik berbekalkan angle yang betul, dan di ambil guna hati. Bila gambar di ambil dengan hati, insyaallah yang memandang akan sampai ke hati. Kan. Bright, blur, contra, sharp semua semua tu boleh di adjust balik bila masuk komputer, terus jadi cun. Yang penting angle yang di ambil di lihat dari hati. Kalau angle salah dah tak boleh baiki. Hihi.  Berbekalkan lensa henpon cikai yang kualiti hanya 2MB, maka gambar-gambar di atas pun di persembahkan. 












PdanS : Rajin sungguh update noo. Haha.

No comments: