❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 11, 2012

Wow. Seram!!!









Yes!!! Lagu ini sangat berhantu. Bisa buat hati aku terbang, Jiwa jadi melayang. Lalu diri hanyut ke dalam novel itu. Lepas tu nak feeling sedih sedih. Dah la tiap waktu macam teringat ingat cerita itu. Even, jalan cerita dia langsung tak ada kaitan dengan hidup aku sekarang, tetap nak feeling dengan touching sekali. Lalu mata pun berkaca. Macam bodoh kan. Memang bodoh pun. Tak pandai nak kontrol hati. Selalu sangat ikut kata hati tu. Hey, Munawwarah, tolong la berkeras sikit. Tolong touching untuk sesuatu yang lebih berhak. Hal hal dunia nie tak payah nak layankan sangat, tak perlu diberkesahkan pun sebenarnya. Lebih baik di tangisi untuk dosa dosa aku yang lalu, sekarang dan yang akan terbuat nanti. Itu lebih baik. Lebih mendapat pahala, lebih mendekatkan diri pada Yang Esa. So, lagu di hari jumaat yang indah ini adalah dari album Opick!! Eh, tapi lagu beliau ini pun lagi lah buat aku teringat pada.. pada.. pada.. sesuatu yang aku sangat pasti. Dan sangat sangat sangat akan memjadikan mata lagi berkaca. Ya Allah. Awat hati nie. Semua harus berkaca. Mari dengar lagu Twinkle twinkle little star lah!!!










PdanS : Lagu yang berhantu, atau hati yang menseramkan. Errr. Yes, hati masih under construction.

No comments: