❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, October 21, 2012

Quote #56
Dari pengalaman-pengalaman yang lalu, saya rasa hidup kita selalunya akan di corakkan dengan siapa yang kita dampingi, dengan siapa  kita berkawan dan dengan siapa jodoh kita dilangsungkan. Mereka-mereka inilah yang mewarnai kehidupan, mencorakkan diri, pemikiran, perwatakkan dan pembawakkan kita seharian. Tapi apa-apa pun semuanya berbalik kepada kita sendiri juga. Adakah kita ingin menjadi orang yang dipengaruhi atau mempengaruhi?

-me-
PdanS : Eh, Quote sekarang adalah berpesyen petikan dari ayat sendiri. Can? Hihi. Baca balik entry  yang lama-lama dulu dan terasa mahu mengeshare pandangan sendiri. Boleh kan?

No comments: