❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 12, 2012

2 hari lagi.
Menghitung lagi. Menghitung kepada jumaat ini. Tapi yang sebenarnya mahu cuti. ^_^ Kerna ada jalan TAR dalam jadual aktiviti. Boleh bahgia sampai tersenyum hati.

Sendiri menanti. Tiada siapa di sisi. Dan di tinggalkan seorang lagi. Beginilah nasib diri. Bila mereka kerja mencari sesuap rezeki. Duduk malam, berzikir tak henti. Takut? Eh, Allah kan selalu di sisi.

Kerja semakin menjadi jadi. Pulun membuat soalan test subjek itu ini. Lepas tu nak kena menanda lagi. Balik malam sambung study. Untuk mengajar student esok pagi. Kalau tak merenyeh je dalam kelas nanti. Terus di cop pensyarah yang tak tahu tak reti.

Risau itu bersarang dalam hati. Untuk benda yang tak harus difikiri. Benci kadang kadang jadi diri sendiri. Asyik memikirkan sesuatu yang tak diharusi. Pesan hati selalulah think positif. Kerna kesan dia besar sekali. Mengubah angan angan jadi rialiti.

Duhai hati janganlah begini, ingat, Allah sentiasa ada untuk mencukupkan yang dibimbangi. Tata. ^_^

PdanS : Mengidam mesin jait laaa. Seriusss mahu sebijik!!!!!

No comments: