❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 21, 2012

Tumblr Jom!!

Kehadapan pemilik blog yang dikasihi, ya memang harus di kasihi, bibir merekah rekah, muka bertahta sebijik jerawat jadian, badan gemok kerna balik sekolah wajib kena tidoq, lepas tu makan seperti tidak pernah berjumpa nasik setahun, walaupun tidak lapaq, pasti mulut sibuk memcari sesuatu yang boleh di kunyahkan. Sungguh kasihan kan. 

Cuaca kat sini asyik redup, redup berjerebu yang tidak baik untuk kesihatan, sebab itu ada batuk batuk kering si setiap hari. Nak nak hari ini berpuasa dan kurang minum air, jadi bertambah kering la segala yang sudah sedia kering. Ya, diri sudah pandai meminum bergeleng geleng air. Syabas!! Semua demi memiliki jisim serendah 50KG. Walaupun makan macam hapa, mengidam yang bukan bukan sampaikan tengok air sirap pun mulut masih boleh terkumit kumit dappppnyaaaaa, tetapi, percaya lah, yang SAYA BOLEH KURUS!!! Hahaha.

Okeh, buang cerita kurus kurus itu, sebab itu adalah kepastian yang akan berlaku, tidak usah di canang canangkan lagi akan kerialitian impian itu. Ceywah. 

Hari ini mau promosi TUMBLR saya. Jom la membuat tumblr bersama sama, boleh ber-reblog gambar cantik, quote best, ilmu bermanfaan, peringatan yang penting, dan yang pasti sesuatu yang tersimpan dek hati tapi tak terungkan dengan kata kata sendiri boleh di jumpai di sana. Bila menjumpai semua semua ayat itu, hati akan berbisik, "A'a laa, sama dengan yang aku rasa". Sungguh memahami Tumblr ini. Ouchh. Tapi TUHAN saya ALLAH SWT lagi MAHA MENGETAHUI. 

Sebenarnya sekarang sedang menanti waktunya Sang Suria itu tenggelam, jatuh ke Timur. Tapi tak ada la ternanti nanti dengan duduk mencangkung sambil merenung tiap kejatuhan Suria itu. Tidak tidak. Hanya membuang masa mengadap sesuatu cacatan harian sambil menaburkan ayat ayat manis yang tidak ada isinya. Cerita basi, omong kosong saja yang diperdengarkan. Haha. Apa nie wey, macam berpuitis sambil berkeling keling gitu. Ewah. Tak pa takpa.  Yang penting16 menet sudah di bazirkan.

Untuk memanpakkan entry ini tidak lah sangat no-nonsense dan tak berguna sekali, mari saya sertakan beberapa helai gambar yang segak bergaya dan quote yang menyentuh qalbu anda bila mengregister di TUMBLR. 



























Berjuta juta lemon lagi gambar dan quote yang menarik. Tapi hanya ini saja yang sempat di curi kerana masa  sang suria menenggelami diri nya sudah tinggal beberapa minit saja lagi. Oleh itu, mari lah membuat sebuah account Tumblr dan JANGAN LUPA UNTUK MEMFOLLOW saya di SINI ^_^



No comments: