❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 17, 2012

Dibawah pengaruh Paracetamol
Hari ini gue deman. Deman yang membawa kepada MC. Serius tak larat gila semalam. Hentam tidur sedari magrib sampai ke jam 5 pagi. Bangun untuk Isyak dan di bawak sampai subuh. Lepas tu sambung tidur lagi sehingga jam 12 tengah hari tadi. Sekarang baru saja lepas makan ubat. Dan terasa lali lali itu sudah datang. Errrr. Dah lama gila kot tidur. Tak kan nak sambung lagi. Hadoiii.

Kahak mula menjengah. Paling tidak suka kerna akan membuatkan percakapan jadi sukar. Nak cakap apa pun tak boleh. Aset nak tebatuk saja nanti. 

Hurm. Sakit sakit. Dah lama tak di uji dengan sakit deman deman nie. Mari belajar menerima. Mari belajar redha. Memang la rasa tak selesa sangat sangat. Tapi selalu cuba di tenangkan hati dengan beberapa ayat. “Tidaklah seorang muslim tertimpa suatu penyakit dan sejenisnya, melainkan Allah akan mengugurkan bersamanya dosa-dosanya seperti pohon yang mengugurkan daun-daunnya”.

(HR. Bukhari no. 5660 dan Muslim no. 2571).PdanS : Cepat la baik. Cepat la sembuh. Malam ini ada acara makan makan bersama teman teman. Tak mo la ketinggalan. T_T

1 comment:

Cik Bhulat said...

jgn lupa makan ubat ye. moga cepat smbuh