❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 18, 2012

Testing.. Testing.. 1, 2, 3..




Hello hello. one two three one two three.

Ehem ehem. Header baru? Okeh? Layout baru? Mabeles?

Sapa cakap tak mabeles dia memang suka kencing malam.

Sapa cakap "mabeles gilaaa dowwhh!"  dia adalah sorang yang kalau laki, badantafgilamacamAA, kacak, lepas tu kalau pompuan slim cantik macam Scha, dah la baik, berhati mulia pulak tu, rajin, suka memasak dan lain lain lagi.

 Dan sapa suka boleh tekan butang LIKE serta sila tinggalkan jejak. 

Boleh saya belanja makan sekupang dua. 

Kehkeh. 

Tapi sapa tak suka pi men jejauh.

Takpayah kawan!!

Sekian





Hasil syoq sendiri dengan bercamwhoring depan pintu rumah dengan berandaian bahwa cahaya tengah hari yang masuk macam boleh buat gambar jadi kacak segak bergaya gituh. Guna camera laptop jerr. Kahkah.









PdanS : BTW, template baru nie macam pedih mata tak bila baca. Macam kena tenung lama lama, tajam tajam tak? Macam kan? kan? Why haa??

2 comments:

S.U.R.I.A. said...

ya allah..segan yer....
leh pengganti cik epal nie...cewahhhh

mOOn said...

segan?? hurm?? apakah yg disegan kakchu? hihi...

xmo jadi cik apel. Nak jadi kakchu jah.. kehkeh..