❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 4, 2012

Terukir di bintang.









Bila dengar lagu yang ini mesti muka yang asal tadi ketat kelat akan senyum sampai telinga. Dan tiba tiba saja perasaan akan jadi macam "Alahai,  pakwe kacak nie, susah susah je nyanyi untuk kitew tauw. Cuwittnyeeee.. Aummmmm" Kehkeh. Lalu tersengehlah wanita banjar itu keseorang bak kerang busuk yang dah mampos seminggu. Oh wanita banjar, janganlah begini begini selalu. Boleh rosak dan terencat deria mulut serta pipi kamu nanti. Tapi serius aku suka lagu ini. Suka lah. Memang betul betul suka. Suka yang macam, hai lagu boleh kita kapel. Haha. Gila. Dah. Eh eh jangan dah lagi, nak buat ucapan kat pakwe wannabe. Kahkah. "Hai pakwe. Nanti kalau nak kapel, selain kena tau hapal suruh Al-Mulk dan Al Sajdah, u jugak kena pandai nyanyi lagu bintang di langit tau. Sambil goreng goreng gitar. Aiceycey. Eh, lagu More Than Word pun kena tau jugak. Lagu Drowning, lepas tu lagu Right Here Wating, My Love, Don't want miss a thing, Fly Me Away dan bla bla bla" Aiyoyooo. Banyak nye request. Nie nak kawen ngan ustaz ke nak kawen ngan artis. Hadoiyaii.

Lepas tengok cerita Bintang Di Langit terus TerINLOVE sekejap dengan suara dan lagu lagu Yuna. Sekali lagi di ulangi Suara dan Lagu lagu beliau sahaja. Lain lain biasa saja.











PdanS :  Sehari 3 entri. Tak mengapa kan. Sebab sekarang hati tengah suka dan bahagia. Nie pun dah cuba kawal tahap kesukaan. Kalau tak, mau sepuluh entry aku tulis. Muahaha.

No comments: