❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 4, 2012

So Sad



T_T












Sedih tak berlagu. Tak berirama. Bukan sebab melly cyrus di sambar orang. Oh tidak sahabat. Bukan.

Sedih sebab rambut kesayangan dah hilang. Simpan bertahun dan ahirnya gugur di tangan sorang makcik yang punya kedai salon rambut beriklan "Potong rambut tujuh hengget" jah, bila aku siap potong tub tub jadi limablas hengget!! Tau la rambut aku ikal mayang, dengan jari pom bules, senang nak potong. so, Up sikit sikit sudah la. Nie hentam sampai limablas hengget. Nyesal sungguh. Dah la menyesal potong rambut yang penat dibela, di tatang bak minyak penuh tak habis lagi, lepas tu dihantui pulak dengan harga potong yang mahal. Fobia jadi bila nak tengok cermin. Uwaaaaaa. Kena tunggu 2 tahun lagi, baru bules jadi lagu di atas nie. Uwaaaaa. Mahir Zain tolong i. Tolong hiburkan hati sat. Lagu Number One For Me seee!!. Uwaaa.



Kacak tak style rambut i yang baru. Aummm. 














PdanS : Dan hari ini sungguh gagah meggoogle maklumat berkaitan Maher Zain Wife, Mahir Zain Married. Tapi kesudahan yang menghampakan. Tak jumpa apa apa pon info.  Tolong la cakap yang Maher Zain tak kawen lagi. Still single trantangtang. Tolong laaa.. Hahaha..

No comments: