❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 1, 2012

Quote #25





Jika ada orang bicara mengenai kita  di Belakang, itu adalah tanda bahawa kita sudah ada DI DEPAN...

Saat orang bicara Merendahkan diri kita, itu adalaha Tanda bahawa kita sudah berada di tempat yg LEBIH TINGGI...

Saat orang Bicara dengan Nada iri mengenai kita, itu adalaha tanda bahawa kita sudah jauh LEBIH BAIK dari Mereka...

Saat orang Bicara Buruk mengenai kita, padahal kita tidak pernah Mengusik kehidupan Mereka, itu adalah tanda bahawa kehidupan kita sebenarnya LEBIH INDAH dari mereka...

Payung tidak dapat menghentikan Hujan, tapi dapat membuat kita Berjalan menembus hujan untuk Mencapai Tujuan......!!












.

2 comments:

ayarasmin said...

sayang,

suka entri ni.tengs.macam tahu tahu je apa yang aku rasa.tengs.tengs.tengs.rasa nak peluk cium ang je skrg.

mOOn said...

adus. peluk cium la skrng!! hihi. yunk.. take care, i don't know what u feel right know, tapi selalu lah berpegang ayat nie ""Sesungguhnya dengan mengingati Allah itu hati akan menjadi tenang." Semoga dpt mmbantu.. ^_^