❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 13, 2012

Tergoda!!! Serius!!!














Apamacam? Hati sangat tergoda tak? Rasa macam melting lalu kena usung masuk peti ais tak?Saya RASA!!!!Sangat sangat cantik kan?? Sangat sangat sangat suka!!!! Usha kat kedia online dia sangat sangat sangat lah mahal. RM80 hengget kot. Bila try kelebek kelebek balik cara jahit dia, macam boleh jait sendiri jeeee kan. Hihi. Ok. Mari cuba jaya!!! (uish. satu perenggan saja dah ada 9 word SANGAT. Memang sangat sangat tergoda lah)

Berdoalah semoga ada masa untuk try nak reka hentam hentam supaya jadi macam nie. Tapi kain ada 4 pasang yang tak terjait lagi. Ada hati nak pi beli tambah lagi ya? Tudung ada bertimbun timbun tak dijahet manik lagi. Dan qulling ada 80 ekor rama rama yang tak siap lagi. Muahahahaha. Tolong sedar yang kamu hanya ada 2 tangan dan 2 kaki sahaja ya Munawwarah. Pelis siapkan kerja yang bertimbun itu dulu. Tata.  













PdanS : Bercuti cuti separuh semenanjung malaysia sat. Hihi. Bunda, ayahnda, dan kaum kerabat mau ke KL, Melaka dan Perak. Selamat tinggal blog dan FB. Tata. Jumpa di KL. Hep. Terasa macam nak duduk kat KL dua tiga minggu sat. Lepas tu baru balik rumah. Hurm. Terasa tak?

2 comments:

Rossnie said...

yunk..ari tu ttgk kwn kamu d fb pkai baju yg da tali d blkang..plz tag me, bkenan kain tu..

Rossnie said...

yunk..ari tu ttgk kwn kamu d fb pkai baju yg da tali d blkang..plz tag me, bkenan kain tu..