❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 2, 2012

Sejuk sejuk DAY

Jam menunjukkan jam 11.45 menet pagi. Dan penulisnya masih belum mandi mandi lagi. Well, di hari hari yang panas membahang pun beliau memang akan mandi di kala kala petang menjelma, inikan pula dikala sejuk sampai terasa ke tulang benulang. Alamatnya, esok lah mandi. Can? haha. Nehiiiii, jangan sayang. Tak baik untuk pernafasan seisi rumah. Nanti pengsan orang.

Hep, Hari nie bekerja dengan tekun. Dari jam 9 pagi tadi sampai jam 11.30 sangat bersemangta. Ya lah, sekarang nie semua benda aku nak buat. Tatau mana satu yang nak dikerjakan. Bersusun-susun punya kerja. Dengan quilling kawan tempahnya. Nak belajar adobe lah, nak edit gambar lah. Project tudung manik nya. Belajar menjahit lagi. Jait baju yang tak kain tak siap siap lagi. Dah dah cun melecun. Kain tak jadi jadi lagi. Huhu. Lepas tu berangan nak ambik tempahan kek karamel lah. Muahaha. Semuanya aku nak buat ya. Sangat tamak. 

Tamak ke? Hurm. Tah la. Tapi aku sangat berkobar kobar nak cari duit. Nak simpan duit untuk satu misi.  Semoga Tuhan memurahkan rezeki aku. Perkara, hajat, niat yang baik mesti tuhan permudahkan. Kan. Okeh. Jom mandi !!!! 







.

No comments: