❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 1, 2012

Quote #21



"solat adalah amalan pertama yang akan di soal pada hari akhirat, yang mana jika solat lulus, maka akan cerahlan amalan lain untuk lulus seperti puasa, zakat dan haji, kira tahap solat ni jika SPM macam BM wajib lulus, Cuma yang beza SPM dan solat ni adalah, jika tak lulus SPM masih boleh pergi melancong ke pyramid tengok mayat firaun, tapi jika tak lulus solat, alamak masuk nerakalah bersama tuan punya pyramid iaitu Firaun laknatullah"










PdanS : Manarik blog Kereta Mayat ini. Penyampaian ilmu yang bersahaja, cool lah orang putih kata, diselangseli dengan lawak jenaka, ayatnya yang kena dengan jiwa, buat diri tak rasa boring. Bila baca terasa nak baca dan baca lagi... 

No comments: