❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 12, 2012

Projek X


Sesuatu yang sedang gigih diusahakan.

Gigih sampai jam 12 tengah malam.

Sampai perut jadi lapaq.

Sampai mata tak tertahan.

Semoga berjaya!!!!




















PdanS: Bila dah ada sedikit ilmu jahit menjahit nie, macam macam benda nak berangan. Nak design and jait baju kawin sendiri laa, nak buat tudung and veil kawen sendiri laa, nak bukak butik tudung laaa, pendek kata semuanya berkisarkan jarum dan benang. Hadoiyaiii, padahai penah buat baju baru 2 helai, tu pun ketat kat bontot. Jait manik pulak, baru separuh jalan. Dah ada hati macam macam. Kehkeh. Tak mengapa. Bukankah kejayaan itu bermula dari angan angan. Angan angan yang disusuli dengan usaha, akan membuahkan hasil, tapi berangan angan tanpa usaha, hanya jadi mimpi dimalam hari saja... Nite!! Jom mimpi indah ^_^ 

2 comments:

S.U.R.I.A. said...

veil satu!!!

mOOn said...

eh, cekup ke? empat laa!!! =P