❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 26, 2012

Konklusi.





Hai hai dan selamat pagi. Intro lagi dah nak tempek seketul gambar yang mampu buat orang tak berdaya nak meneruskan pembacaan ke perenggan seterusnya. Aiyoyo. haha. Selamat menatap wajah yang ondaway nak mandi tapi ada hati nak update blog. Muka masih agak belengas dengan jumlah jerawat yang begitu sakan sekali naik. Well, nama pun PENTERNAK JERAWAT. Haruslah naik betimbun kan. Haha. Ok ok. Terimalah gambar ini ikhlas dari saya. Without any proses proses mensuci kan wajah. Ori tau nyah!! 

Pagi ini pagi yang Sungguh padat. Pagi yang sungguh banyak benda yang harus di bereskan. Sungguh buat diri jadi nak belah empat, sebelah buat qulling card, sebelah jait manik, sebelah pergi bank, sebelah kemas rumah, dan sebelah lagi pergi tidoq rehat. Can? Ofkos lah tidak kan. Kalau boleh belah jugak ofkos keempat empat tu pergi masuk kubur je, tak daknya nak pi bank, buat qulling kad segalai bagai.. Err. Takmooo takmooo..

Ok. Nothing to share. Cuma, cuma, cuma, diri selalu konflik. Tak pandai nak buat keputusan. Eh, bukan tak pandai, tapi konfius. Sungguh diri mahu mencari konklusi. Bahagia, selesa, masa depan, gembira, sedih, tenang, tekanan, bakti, kemewahan, kesenangan, hala tuju, cita-cita, impian. Aiyoyoyo. Sungguh tidak suka berada di umur yang fasa fasa begini. Nak jadi kanak kanak jajah satu balik!! Tak payah pening nak fikir semua itu. Kan. 










"Orang yg berjaya sentiasa refleksi diri dan tiada masa melihat keaiban orang lain. Mereka selalu fikir bagaiamana membuat dunia ini lebih indah utk org lain dan sibuk memperbetulkan diri. Jom audit dimana kita " - Prof Muhaya












PdanS: Dah. Jom mandai !!!!

3 comments:

Wiyah said...

alahai b esarnya mutiara kat batang hidung tuhhh...tumbuh subur eh!! nak kat kata stress study dah abis..ke stress nak cari pasangan neh ;-D

Wiyah said...

alahai b esarnya mutiara kat batang hidung tuhhh...tumbuh subur eh!! nak kat kata stress study dah abis..ke stress nak cari pasangan neh ;-D

mOOn said...

kehkeh.. macam mn tau nie.. haha.. tu la, u tolong la mengurangkan stress i nie.. hat anak dato, tan sri pun x pe. i redha jee.. hihi