❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 12, 2012

Take a smile...



Alhamdulillah, 3 paper dah berlalu. Satu saja lagi yang menanti isnin nie. Banyak sangat benda yang mahu di kongsi di sini, kisah semalam yang indah ada bunga bunga. Kisah semalam jugak yang macam menggila soalannya. Dan hal hal buku yang bertimbun timbun atas katil. Hurmm.. Seperti banya, tapi masa terlalu mengekang, tak dapat nak karang semua itu. Sekarang pun baru habis jawab paper yang ke tiga tadi, malam nie harus ke library membuat assignment yang terahir. Errrrr.. Okeh lah. Azan zuhur sudah berkumandang. Mau  solat dan lepas itu mau berpengsang pengsang lalu terkoma sampai magrib.  Akhir kata, terimalah sekeping gambar yang cukup bermakna ini. Tata ^_^














.

No comments: