❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 9, 2012

Semoga...


Dari semalam dari aset berlagha. Bukan tak di cuba buat kerja. Tapi bila di buka file file yang berkenaan otak jadi blur, tak dapat berfikir, terus putus asa dan jadi malam malam yang sangat down. Bila terasa down, masuk bilik, baca buku yang berkenan di hati. Lebih terasa berbaloi. 

Sekarang pun masih menghadapi masalah yang sama. Sampai kat library nie dah nak dekat dua jam. Tapi macam satu habuk apa kerja pun tak jalan. Tak ada semangat nak buat. Tak ada perasaan. Selalu sangat memikirkan benda yang buruk buruk yang tak sepatutnya difikir. Ya Allah.. Kenapa la jadi macam nie. Mari bersihkan hati. Namo fikir fikir yang bukan bukan.

Sekarang tak tahu apa yang harus diperbuat. Tak mengapalah. Mari menukar port. Semoga boleh buat kerja. Semoga. Aminnnn...

No comments: