❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 9, 2012

Aduhai mimpi... ^_^




Melihat seketul video Mat Luthfi di dinding Facebook sapa tah buat aku teringat akan mimpi yang malam itu. Nama pun mimpikan. So cerita mesti la merapu, mengarut dan menipu saja [dirujuk kepada mimpi yang bukan bukan. Mimpi yang mendapat hidayah, mimpi Tsunami bukan mimpi mengarut. Itu satu petanda supaya diri lebih sedar, segera kembali ke pangkal jalan]

Okeh kembali kepada mimpi malam tuh, memang bagai bunga bunga cinta lah. Sampai aku bangun tidur pun boleh lajak ke jam 11 pagi. Actually terjaga saja di jam 8, 9 pagi, tapi sayangkan mimpi yang indah itu, terus dipaksa kepala untuk lena dan sambung lagi mimpi itu. Kehkeh. Lepas celek celek mata saja, tak dan nak bangun lagi, tak dan nak alihkan kain selimut, terus wajah tersenyum panjang lebar. ^__________________^ Sampai roomate tegur. Awat bahagia semacam ja nie bangun bangun tidur.

Tanpa di alih kan apa-apa dari badan, dan masih berkeadaan bergolek-golek di atas toto narita lagi, terus dikongsikan cerita yang cuwet cuweeeet gitu bersama roomate. Alahaii.. Mat Luthfiii.. Mat Luthfi.. hahaha.






Sinopsis mimpi itu. 

Sinopsis sudah la ye. Tak ingat sangat detail sebab 3, 4 hari yang lalu mimpi ini. Hahaha.

- Saya pergi ke sebuah kem bahasa English apa tah
- Sungguh tak sangka Matluthfi adalah salah sorang Abang fasi di situ. 
- Dengan tak di sangka sangka lagi di cuba menakel saya? Apa?? Saya di takel oleh artis Youtube yang glemer ituh.. Alahaiii.. cuwettt nyerrrrrr.. haha.. (sila berbulu bulu ya)
-Masa berlalu dengan pantas dan kem itu pun berahir, sebelum pulang, kami ambik gambar berdua, di atas TANGGA bas sekolah (kenapa mesti TANGGA BAS SEKOLAH wahai mimpi? tak romantik langsung) Dan dia sememang nya seorang yang sengal  kurang perasaan control macho haruslah berposing secara gila gila, like posing ala ala sedang bersanding di TANGGA BAS SEKOLAH. Pasangan pengantin yang senget lagi sengal.. haha





Aduhai mimpiii mimpiiiii...






.
Semua video dia buat aku tergelak dan berfikir. Bagus video video Mat Luthfi nie, ada pengajaran yang nak di sampai. Dan ayat ayat dia pun menarik!!









PdanS : Mimpi saya sekarang nie macam sangat menarik sehingga perlu di catat di ruang ini. Haha. Tapi serius tak tengok video dia pun sebelum tidur, tak bercakap hal dia pun sebelum sebelum itu. Dan yang paling penting, SERIUS tak pernah menyimpan apa apa perasaan pun ke Mat Luthfi nie. Kalau orang post video video dia kat FB, tumpang sekaki tengok, tapi tak ada la sampai nak donlod donlod semua video dia, pergi stalk setiap hari, nehi nehi..  Tapi apasal aku mimpi beliau ini ek?? hurm.. Mimpi yang agak bidan terjun dan sungguh tiba tiba..

Mimpi malam nie nak hero lain pulak lah, Aaron ke... tak pun laki orang tuh, ZA!! Kehkeh.. ^_^


No comments: