❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 21, 2011

Syukur.




Hati selalu mengeluh susahnya nak tempuh hari hari itu. 

Tapi bila dah berhadapan, bila dah menyusuri, eh, baik baik saja. 

Ya Allah, bersyukurnya.. 

Selalu saja dipermudahkan segala kesulitan aku. 

Terima kasih Allah. ^_^





Tuhan tak akan membebani dengan sesuatu yang kita tidak dapat pikul. Percayalah, sesusahmana sesuatu itu, sesukarmana sekali pun ia, At the end of the day, kita dapat harunginya jugak.


.
.
.
.
.

No comments: