❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 23, 2011

Quote #11"Seorang anak gadis yang sayangkan ayahnya pasti akan menutup aurat kerana dia tidak mahu ayahnya diseret ke dalam neraka kalau dedahkan aurat. Begitu juga isteri yang sayangkan suaminya pasti akan menutup auratnya kerana tidak mahu suaminya juga diseret ke neraka"
Note2self  jugak.

Jom pelan pelan kita berubah. Jangan di tangguh tangguh lagi sebab waktu mati kita tak tahu bila. Mati juga tak tunggu kita. Bila dah sampai waktu, tidak akan terlewat atau terkurang sesaat. Memang susah nak tukar semua dalam masa yang singkat, sekelip mata, tapi slow slow kita berubah. Yang penting setiap hari ada berubahan kecil kepada yang lebih baik. Jom jom!!

.
.
.

No comments: