❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 26, 2011

Senyum lagi. ^_^



Hep, anda tahu, setiap kali menulis dengan bertemankan  lemas dendangan budak lelaki jalan belakang, mesti hati jadi berbunga bunga. Entah la. Lucu pulak rasa bila hati asyik nak tersenyum je memanjang. Haishh. Dah dah.

Semalam mimpi. Mimpi yang buat saya jadi suka. Jadi bila suka harus lah tidak di ceritakan. Kehkeh. Tak mengapa. Kita lupakan kisah mimpi itu.

Beberapa hari yang lalu hati cukup bahagia. Saya suka saya yang sekarang. Entah lah, sedang belajar mempositifkan sesuatu, even sesuatu yang di hadapi itu cukup sulit, tetap akan berfikir secara baik baik jugak. Dan, kamu tahu tak kesan mensedekahkan senyuman kepada orang. Kepada sesiapa pun yang tidak di kenali, di stesyen komuter, di bus station, di waktu sedang bejalan atas bumi Tuhan, tidak kisah la kemana pun. Kesannya nanti Tuhan campakkan dalam hati kita ketenangan. Hati rasa tenang dan tenang itu yang menyebabkan bahgia. Saya sudah rasa!! Mari senyum senyum dan terus senyum!! ^_^

Dah la. Malas mau tulis panjang panjang. Mata sudah mengantuk. Plus anak anak kecil meloncat sana sini di bucu katil sambil memaksa maktehnya membuka YOUTUBE untuk sebuah lagu yang tajuk pun masih kabur. Tapi masih merengek rengek jugak suruh di bukak. Tolong la p cari tajuk lagu tu betoi betoi. Nyanyi pun versi budak umur 2 tahun, mana nak boleh detect. Haishh. Ok tata.








10 Fakta mengenai SENYUM



  1. Forcing yourself to smile can boost your mood: Psychologists have found that even if you’re in bad mood, you can instantly lift your spirits by forcing yourself to smile.
  2. It boosts your immune system: Smiling really can improve your physical health, too. Your body is more relaxed when you smile, which contributes to good health and a stronger immune system.
  3. Smiles are contagious: It’s not just a saying: smiling really is contagious, scientists say. In a study conducted in Sweden, people had difficulty frowning when they looked at other subjects who were smiling, and their muscles twitched into smiles all on their own.
  4. Smiles Relieve Stress: Your body immediately releases endorphins when you smile, even when you force it. This sudden change in mood will help you feel better and release stress.
  5. It’s easier to smile than to frown: Scientists have discovered that your body has to work harder and use more muscles to frown than it does to smile.
  6. It’s a universal sign of happiness: While hand shakes, hugs, and bows all have varying meanings across cultures, smiling is known around the world and in all cultures as a sign of happiness and acceptance.
  7. We still smile at work: While we smile less at work than we do at home, 30% of subjects in a research study smiled five to 20 times a day, and 28% smiled over 20 times per day at the office.
  8. Smiles use from 5 to 53 facial muscles: Just smiling can require your body to use up to 53 muscles, but some smiles only use 5 muscle movements.
  9. Babies are born with the ability to smile: Babies learn a lot of behaviors and sounds from watching the people around them, but scientists believe that all babies are born with the ability, since even blind babies smile.
  10. Smiling helps you get promoted: Smiles make a person seem more attractive, sociable and confident, and people who smile more are more likely to get a promotion.
  11. Smiles are the most easily recognizable facial expression: People can recognize smiles from up to 300 feet away, making it the most easily recognizable facial expression.
  12. Women smile more than men: Generally, women smile more than men, but when they participate in similar work or social roles, they smile the same amount. This finding leads scientists to believe that gender roles are quite flexible. Boy babies, though, dosmile less than girl babies, who also make more eye contact.
  13. Smiles are more attractive than makeup: A research study conducted by Orbit Complete discovered that 69% of people find women more attractive when they smile than when they are wearing makeup.
  14. There are 19 different types of smiles: UC-San Francisco researcher identified 19 types of smiles and put them into two categories: polite “social” smiles which engage fewer muscles, and sincere “felt” smiles that use more muscles on both sides of the face.
  15. Babies start smiling as newborns: Most doctors believe that real smiles occur when babies are awake at the age of four-to-six weeks, but babies start smiling in their sleep as soon as they’re born.




Dan ada satu pepatah mengatakan......


If you are not giving charity by your money, use your teeth. :)



anigif







.

2 comments:

pensil iman said...

mimpi kawen lah tu..ye dak? hahah

mOOn said...

tidak lah sampai ke situ, kalau mimpi kawen dah di gembar gemburkan dah ke pelusuk FB dan blog.. hahaha.