❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 19, 2011

Fuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!



Dah boleh menarik nafas lega. Lega? Lega la sangat. Tapi sikit sikit lega lah. Full Report dah siap di print kan. FULL okeh FULL. Bila dah melalui fasa fasa terahir nie baru lah sedar yang segala isi kandungan, format spacing, size, margin rujukan dan tok nenek segala bagai yang lain yang selama ini di anggap, elehh.. kacang jaa.. buat last last.. tapi.. bila dah buattt... errr.. ambik masa dari jam lapan pagi tadi kot!!!! sampai sekarang jam 3.00 menet tengah hari baru complete edit!!!! Separuh hari kot!!!! Lepas tu buat benda yang macam kacang pun sangat sangat stress. Memang tekanan bila nak edit itu ini tak menjadi. Lagi lebih stress kena ikut format yang ditetapkan yang tak menarik langsung. Yang membuatkan table aku jadi tak menawan. Tak ada kaler kaler kegemaran. tak ada bold bold. Errrr. Langsung tak kemas kot. Sapa yang merangka Format Thesis untuk UTHM?? meh saya nak jumpa sat!!!

Eh, dah dah. Mari bawak bawak pergi sembahyang. Mari bawak makan satt. Lapaq tak dak dah nie. Dok pulun buat kerja sampai boleh lupa, EH EH HARI NIE BESDAY SAYA? eh eh macam mana boleh lupa? hahaha. Ada jugak nak kena sekeh kepala nie. Dah tak payah nak menipu sangat. haha

Serius dah lega sikit bila dah siap print. Dah boleh tersenyum dalam keikhlasan. Dah boleh baca wish kawan-kawan yang penuh wall dengan hati riang dan sangat berperasaan. Nie asal bukak FB je rasa serabut!! apa nie notification banyak banyak nie? Ishk. Effect buat PS sampai komen kawan kawan pun rasa macam boleh tak tak payah wish lagi. Boleh tak tunggu saya habis buat PS sekejap. Boleh tak? Haaa?? Boleh??? (macam nak lempang laju laju je ke diri sendiri. Dasar tak reti bersyukur kan. Orang ingat besday awak tu dah betuah laa. Hadoi.. Hahaha)

Okeh. Mari tutup cerita. Nanti balik kita sambung berEntry lagi. Entry dengan penuh kesukaan. Ye ke kesukaan. Nak nak jap lagi bila engkau pergi jumpa Abg Double H tu, tup tup dia kata, sini pebetul, sini buat balik, saya tak mau yang ini, kenapa mesti buat macam nie, yang nie tak menjawab persoalan kajian and bla bla blaa.. errrr.. Mamposs aku!! Semoga dia tak ada. Dan semoga saya boleh pi pejabat dia dan letak atas meja dia lepas tu beramboss!! hahaha.



-Sekian dari besday girl yang kusut-







No comments: