❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 9, 2011

Tanpa "A" di sisi.

Hai hai hai.

Air tak ada. So, kerja yang ada pun jadi tak ada sebab terkandas dek kerana air yang di sekat. Tak payah basuh baju, tak payah basuh pinggan. Yeay!! Boleh tidur tanpa rasa bersalah terhadap Puan Bunda.

Air tak ada dengan elektrik tak ada mana lebih stress? Hurm. Elektrik tak ada masih boleh membuang dengan rasa bahagia. Tapi kalau air tak ada!!! Perhhh.. Tersiksa zahir batin. Nak membuang tetiba jadi satu masalah besar dunia! Sanggup ke Hospital berdekatan kerana yakin kat sana mesti ada air tanki yang di simpan. Even satu Yan nie tak ada air, tapi kat spital mesti ada punya!! Dan yang pastinya, perasaan membuang dapat di zahirkan dengan penuh rasa bahagia dan selesa. Haha.

Okeh. Mengantuk bersarang di mata lagi. I hate laa. Jadual tidur tak menentu pagi nie. Tidur bangun tidur bangun tidur bangun. Macam nak nasihat ke diri sendiri je. Baik engkau koma je laaa. Lagi bagusss.

Bangun 6.45 pagi. Pukul 7 tidur balik. Bangun 7.15 pagi, pukul 7.30 tidur balik. Bangun jam 8.46 pagi, pukul sekarang 9.15 terasa mengantuk kembali. Adoiyaiii. Macam mana nak jadi bini solehah nie. Errr..

Nite!!




No comments: