❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 23, 2011

Breakfast pagi nie.Pagi nie bangun awal. Seawal jam 5 pagi. Sebab semalam 8 sengah dah gugur di medan perang. Jadi, pagi nie haruslah menjadi manusia yang bagus. Tiada subuh nenek gajah dan tidak ada kisah-kisah terpengsan sesudah subuh.

Bila dah bangun pagi, perut haruslah lafar tidak terperi, lalu di selongkar apa-apa yang menarik di dapur. Kemudian terlihat se-jag air kopi semalam. Banyak lagi. Nak buang sayang. Lalu di ambik periuk, dan di panaskan semula. 

So, pagi nie, breakfast kita adalah segelas kopi semalam yang di perangatkan balik. Okeh. Mari buat sedikit kerja. Tata.

No comments: