❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, November 12, 2011

BEWARE!! Hacker ada dimana-mana.


Okeh. Tadi aku ke kedai borong untuk 2 guni Super Ring pujaan hati. Di bawaklah seorang anak buah buat penenam. Yang dua lagi ditinggalkan saja di rumah. Bawak pun buat serabut otak je, nanti macam-macam nak beli. Nak nak lagi pergi kedai borong yang jual betimbun timbun makanan tak berkhasiat, lagi la budak budak tu jadi gilaaaa..

Dah siap beli, terus balik rumah. Sampai rumah, bukak la facebook. Kemudian tengok ada 5 notification. Klik la notification tuh..

Tengok tengok...


.

eh eh.. sejak bila aku upload video nie..aikkk..

Klik la profile.. Tengok kat profile, A'a laaa.. Betul.. Ada seketul video yang baru 39 menet di upload. Tengok muka depan video tuh macam kenai. Nie kat rumah aku nie.. haishh.. Bedebaq dah niee..


.

Kemudian, sebelum play ubah setting dulu, bagi "Only Me" saja yang boleh play video tuh.

Terus tekan butang Play.

Wow wow.. Apasal video nie semua gambaq-gambaq aku. Gambaq yang tak penah di upload kat mana-mana pulak tuh, yang posing tah apa-apa, tak jadi, muka selekeh.. errrrrr..

Tengok kat Taskbar ada orang bukak Movie Maker. Aikkkk.. Bila klik jeee.. ada video yang macam kat FB tadi, tak save lagi.. masih dalam proses editing..

Terus dalam otak dah boleh agak sapa punya qeja niee. Memang tak ada kerja lain dah. Mesti anak buah aku yang sekoq tuhh...

Izzzaaaaatttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!

Izzzaaaaatttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!

Nie sapa yang upload video kat facebook makteh nie?????? Sapa suruh upload?? bla bla bla bla (*&$%#^@#$%^&*&^ pong pang pong pang pong pang..






Hacker yang besalah meceroboh FB aku. Nasib baik tak bubuh gambaq freehair yang bukan-bukan. Hadoiiiii. Nie lah salah satu keburukkan kalau budak-budak kecik terlalu hebat sangat teknologi-teknologi nie. Camnie la jadinya. Baru sejam tinggal komputer tanpa di offkan, macam-macam jadi. Kalau upload kat status FB "Makteh saya SANGAT CANTIK". Ok la jugak, tak dak la aku nak mengamok sakan sangat. Lalalala.











No comments: