❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 11, 2011

11.11.11 saya.


Jam. 9.30 menet malam.

Bila malam haruslah mengantuk. Tak malam pun aku still mengantuk jugak. Sebab pesyen suka mengantuk, haruslah mengantuk di setiap 24 jam.

Kejap lagi nak balik ke KL dah. Naik bas jam 11.30 malam. Bye kampung. Bye Yan. Bye kebahgiaan, keselesaan, kegumbiraan, ketenangan, kesempurnaan dan ke ke yang lain. Bye. Lagi 2 minggu or 3 minggu kita jumpa lagi. Nak balik lagi sebab jemputan kawen rakan-rakan sangat lah bersusun-susun. Nak pergi. Yang mana sempat boleh la.

Uit. i dapat anak buah baru lagi !! Lelaki. So, sekarang nie Mokteh dah berjaya mengumpul 9 orang anak menakan kesemuanya. Lepas nie rumah akan bertambah riuh rendah lagi. Mangsa buli pun bertambah. Like like!! tidak sabar mau ketemu anak buah baru nie. Tak sabar nak pipic pipi dia yang tembun itu. haha.

Tadi pergi melawat kat hospital, tapi baby tak boleh tengok lagi sebab dia duduk kat bilik ICU. Nurse jaga. Sapa pun tak di benarkan masuk kecuali mak and ayah dia je. Lepas tu, petang tadi mummy dia dah boleh keluar, pulang ke rumah, tapi baby kecik kena duduk hospital lagi. Cian baby kecik. InsyaAllah dia tak ada apa-apa. Cuma doktor risau kot-kot ada serangan bakteria or kuman-kuman sebab dia duduk lama sangat dalam perut mak dia lepas air ketuban pecah. Dekat 24 jam kot. Tak nak keluar-keluar sampai kena bubuh ubat paksa bagi keluar..

Okey lah. Mengantuk. Nak tidur sat sebelum sambung kemas barang nak balik kolumpoo. Tata



No comments: