❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 31, 2011

Rahmat tuhan..


Tuhan sedang menurunkan rahmatNYA kepada seluruh warga Parit Raja petang nie.. Sangat sangat melimpah ruah.. Eh, kejap. Bukan ke doa yang paling makbul adalah sewaktu hujan sedang turun. Jom jom berdoa kejap. ^_^

Okeh. Dah.

Hai hujan. Saya suka hujan. Bila hujan suhu jadi sejuk. Bila sejuk, hati dengan tetiba akan teringat sama selimut, badan pulak, tanpa di suruh akan merindui tilam, mata? tetiba jadi kuyu. Tapi.. Owh Nooooo.. Bukan ke baru bangun tidur ke tadi?

Hari nir bangun jam 9 pagi. Ingat nak bangun lagi awal sebab semalam tidur awal. Tapi apakan daya letih mengukur keluasan Banda melaka selama 2 hari satu malam belum habis. Terpaksa di lajakkan sikit masa rehat tu.

Bagun pagi nie menjadi suri rumah yang rajin. Terus basuh baju, kemas dapur yang di tinggalkan 2 hari, breakfast, and dah settle apa semua sampai ke sidai baju, baru la membukak Facebook. Macam sungguh disiplin je sekarang.

Okay lah. Mari membuat kerja sekulah. Dah lama diri tak menjadi rajin ke arah yang ilmiah. Mari mari.











PdanS : Nanti i update cerita pergi melaka deh.

No comments: