❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 10, 2011

KHAMIS, Cepatlah datang !!!


Hai. Bosan kan. So, tak payah baca entry nie. Nanti engkau lagi bosan. Syoh!!!!

Hurm. Tatau apa yang perlu di titipkan. Jiwa macam agak serabai selepas tak balik betemu Sang Permata Hati dan Jiwa. Serius. Khamis nie mesti kena balik!!! Serius tak boleh duduk sini lama-lama. Serius tamo buat keputusan yang menggila macam nie, tak nak balik mana-mana konon. Lepas tu, baru mengharungi 1/4 cuti, engkau sibuk nak gila moroyan kan. Haha. Serius hari tu aku hampir menangis. Aku tatau kenapa kena emo secara sangat sangat. Tapi cuba jugak pujuk hati, dan try keluarkan gelak ketawa. Tapi semua itu tersangatlah FAKE itu. I know, mereka perasan.

Aku tatau kenapa hati sungguh tak boleh nak in dengan Parit Raja. Padahal, bukannya tak best sangat pun. Tak nak la benci sangat ye, kamu tak tahu lagi masa depan kamu gimana? Mana tahu satu hari nanti, akan dapat offer untuk jadi lecture di UTHM nie? Haaa!! Tak pun, bila dapat posting, tup tub dapat sekolah area Parit Raja, SO???? Begemana tuh?? Parit Raja jugaklah yang akan jadi tanah jajahan kamu nanti kan.

Mungkin jugak, tibatiba jodoh kamu dengan orang sini. Tapi itu it's ok. Bukannya akan balik sini selalu selalu. Kengkadang dan time raya jee. Kehkeh. Tapi kata lah, jodoh kamu tetiba dapat kerja UTHM? So, selamat menjadi warganegara Parit Raja yer.. Tidak boleh lari jugak yaa!!! hahaha...

Bila dikaji kaji balik, ok apa Parit Raja nie. Pekannya tidaklah terlalu sibuk sangat. Semua keperluan ada. Bank ada 3 kot. KFC MCD. Supermarket besar banyak, hat kecik lagi la bersepah. Rasanya dah complete kot. Cuma kalau nak cari daun kari je susah. Hahaha.Ya, satu pekan parit raja kot aku dok pusing pusing cari daun kari tadi. Tak jumpak jugak. Tapi normal la jugak tak ada. Sini kan kawasan kampung. Benda benda simple tu orang tak beli la. Taman belakang rumah jaa. Len la engkau cari kat pekan kolumpo nuhhh. Daun Pisang pun carefour ada jual tau!!!

So? Kenapa mesti stress bila berweekend di PR?? Haaa??

1st mungkin aku sekarang bergelar pelajar semester aher yang sangat relax dan bergoyang kaki saja. Setiap malam bosan. Bosan sebab tatau nak buat apa. FB tu pun kengkadang rasa macam nak deactivekan jeee. Bosan. Bila hari yang ada kelas pun, hidup dah pandai berbusan-busan, inikan pula bila cuti 4 hari?? Aiyoyoyoyoyo. Sungguh mati lah kutu-kutu ku sekaliannn.

Mungkin.

Dah. Takmo fikir apa lagi kemungkinan yang boleh menjerumus kepada ketidak balik kan aku ke Kota lumpur pada weekend. Nak pikir, hari kamis jer. Hai khamis. I tak sabar nak ketemu sama kamu. Cepat la datang. Come baby come... come to mama... lalalalala...












PdanS: Hurm. Hurm. Okeh. Stop thinking bout that. Tapiiii, hurmm, tak mengapalah. Hati pesan, dia suruh sabar. Boleh kan. ^_^

No comments: