❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, October 23, 2011

Ini entry malas-malas kerbau di sawah.Tengok gambar dan cuba sesuaikan dengan situasi di bawah-Pergi Putraja sebab konvo Abang Ipar

- Jadi ibu tiri yang garang dari jam 8 pagi sampai ke 12 tengah hari kerna takbleh masuk dalam dewan konvo. So, kena jaga 3 budak kecik yang sangat buas nak mampos.

- Mati kutu sebab lama gila kot dok merayap luar dewan. So, nak buat apa lagi, pukul gambar, pukul gambar, pukul gambar dan pukul gambar. Nasib baik ada bilik tayang yang bukak cerita katon. 3 filem kot layan. Madagascar, Kungfu Panda and Smuft.

- Lepas da habis konvo pergi makan kat restoren Sa'ba, kedai nasik nasik arab febret gua kat Cyber Jaya.. Ya amponnnnn.. Sedap gila gila gila kot kambing dia.
No comments: