❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, December 11, 2011

Dia tanya Saya jawab.

Jumpa kat mana tah soalan-soalan SPM yang bocor nie. Terasa nak jawab, lalu di kopi dan milo ke sini. Jom tengok skema jawapan saya!!




* 1. What is your best friends name?
Rohaya

* 2. What color underwear/boxers wearing now?
Black!! haha.

* 3. What are you listening to right now?
Where Do i begin - andy williams

* 4. Whats your favorite number?
4 kot

* 5. What was the last thing you ate?
Nasi

* 6. If you were a crayon what color would you be?
merah!!!

* 7. How is the weather right now?
Malam yang sejuk.

* 8. Who was the last person you talked 2 on the phone?
Ummu sakinah my febret kazen

* 9. The first thing you notice about the opposite sex?
Hurm. Tah.

* 10. Do you have a significant other?
Kadang kadang.

* 11. Favorite TV show?
Buat masa sekarang Tentang Dhia, Cinta Elysha dan Edisi Khas. 

* 12. Siblings?
7

* 13. Height?
158

* 14. Hair color?
Hitam

* 15. Eye Color?
Hitam

* 16. Do you wear contacts?
no

* 17. Favorite Holiday?
Cameron

* 18. Month?
bulan?? bulan apa?

* 19. Have you ever cried for no reason?
No.

* 20. What was the last movie you watched?
Real steel

* 21. Favorite Day of the Year?
Hari Raya Posa.

* 22. Are you too shy to ask someone out?
sangat lah tidak.

* 23. Can you do a headstand (not using the wall)?
Tidak. Kurang pekerjaan ka hapa?

* 24. Hugs or Kisses?
Hugs!!

* 25. Chocolate or Vanilla?
Chocolate

* 26. Do you want your friends to respond to this?
kalau dia rajin.

* 27. Who is most likely to respond to a text from you?
text? ofkos la best friend saya.

* 28. Who is least likely to respond to a text from you?
Tah. Saya pun tak suka antar apa2 text kat orang. Haha.

* 29. What books are you reading?
Muka Buku.

* 30. Piercings?
Pernah. Sekarang sudah tak boleh sebab kulet sensitip. Akan jadi parut pada  tempat di tindik. Parut berkenaan mampu membesar dengan saiz ibu jadi selama satu sengah tahun. So dah gerun nak tindik lagi.

* 31. Favorite movies?
Tak ada kot. Tak minat sangat.

* 32. Favorite football Team?
Errrr. Tak minat bola. Tapi penah sokong Harimau melaya kat McD waktu final sukan sea hari tuh. Sanggup ajak housemate keluar pi tengok kat mcd reramai, pakai tudung kuning dan baju hitam. Terlompat2 dengan gembira dan bertepuk tangan  pada ke 2-2 goal yang di batalkan. Lepas tu kawan tarik baju.. Wey, goal tu batal laa.. duduk duduk.. shuttt..hahaha.. Nampak sangat ilmu bola kosong. Malu seyhh lepas tuh.

* 33. What are you doing right now?
Writing for my final year project. Chapter 4. Tapi blogspot sungguh berhantu. Memanggil manggil nama saya. Cissss.

* 34. Butter, Plain or Salted popcorn?
Butter.

* 37. Dogs or cats?
Kambing!! haha. 2-2 aku tak minat. Maaf. Baik suka kambing. Boleh buat kambing golek. nyum nyum.

* 38. Favorite flower?
1st Lavender. 2nd Carnation. 3rd Dassy and Last roses

* 39. Been caught doing something you weren't supposed to do?
Ya. banyak. di banggu sekolah dan unibesiti. waktu sekolah : ponteng prep dan bnyk lg. Unibesiti : gatai p panjat pagar bata yang tinggi lebih kurang aku kat tepi hostel. Konon nak shortcut jalan. Malas nak pusing sampai main gate. Jauh. Last-last bila dah selamat panjat dan menyeberang ke kawasan sebelah, tub tub ada pakgad kat depan. Terus kena marah dan dia bukak buku saman. Selepas janji tak mo buat dah dan di bebel itu ini. Last2 tak saman. Haha. Kejadian jam 12 tngh malam. Memang kena marah kau kau punya. Tapi kami ber3 still gelak2. Memang nak kena sekeh laa. Sangat kenangan!

* 40. Do you have a best friend of the opposite sex?
Tidak. Nanti akan jadi benda len.

* 41. Have you ever loved someone?
hurm. Tidak. Monyet2 ada laa. Sekarang mahu berchenta dengan suami saja.

* 42. Who would you like to see right now?
Mak dan Ayah. Dan siapa JODOH saya. ^_^

* 43. Are you still friends with people from kindergarten?
Ya.

* 44. Have you ever fired a gun?
pistol mainan bules di kira tak? kalau boleh, YA!!!

* 45. Do you like to travel by plane?
hurm. tah. tak pernah naik lagi plane. Tapi rasa tak suka kot. naik kereta lagi best, boleh singgah sana sini.

* 46. Right-handed or Left-handed?
kanan.

* 47. How many pillows do you sleep with?
2 bersama seeokor kura kura pink yang da betukar pink belacan. hihi

* 48. Are you missing someone?
YES!!! Definitely!!!!

* 49. Do you have a tattoo?
Agama saya mengharamkan.

* 50. Anybody on Facebook that you'd go on a date with?
ZAHIRIL ADZIM aka laki orang!! haha. ya. sangat nak!!











2 comments:

ayarasmin said...

eh.terharunye jawapan no satu tuh

mOOn said...

sila berbangga kerna anda masih no 1 dalam carta hati saya!!!