❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 6, 2011

Ayam berak kapur? Apasal tak berak marker pen ke? kan save duit aku.



Hari nie MOOD agak macam ayam berak kapur.

Sungguh tak best sekali.

Ya, setiap kali nak kena pulang ke Parit Raja sana nuh mesti mood jadi tak cantik.

Owh, sungguh shit kan.

Bukan tidak gemar kesana, tapi bila memikirkan semua benda yang perlu ditempuhi sepanjang sem depan, jiwa terus ada serabut.

Tah laa.. biar la.. malas nak mengomen banyak banyak.

Semoga tuhan mempermudahkan segalanya.

Cepat la masa berjalan, agar sem 3 nie pantas berlalu.

Kemudian hal hal mengaji pun tamat dengan cemerlang nya.

Cepat la cepat laaa.

Hari nie jugak aktiviti harian dipenuhi dengan hal hal tidor tidor tidor sahaja.

Macam nak sound kat diri sendiri, hey, baek engkau pergi mati saja!!!

Ganas tak?? Haha. What ever.

Saya tengah mencari mood cantik agar cerita Raya dapat di update.

Agar kisah anak kecil dapat di tulis.

Kemudian, kisah skirt menawan dapat di kongsi.

See, banyak benda yang mahu di ceritain.

Tapi kemalasan tahap gaban membantutkan semua itu.

Saya rasa, mood cantik itu mungkin hilang dicelah puding roti.

Tidak pun, bersembunyi di sebalik cup cake.

Ayoh kita mencari di sana!!!

^_^




No comments: