❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 12, 2011

Sami Yusof - Asma Allah


Tengok Dari Masjid ke Masjid? Tengok? Bagus!!! Saya tak. huhu. Tapi kalau iklan dia tengok laaaa? Hihihi. Tapi perasan tak, iklan dia ada satu lagu yang sangat mendayu dayu, menyentuh hati, membuatkan hati menjadi tenang, membuatkan hati tertarik nak dengar lagi. Ada tak effect macam tu kalau tengok iklan dia? Hurmmmm..

Okeh. Saya cukup suka lagu dalam iklan dia tuh. Lagu nie bertajuk Asma Allah. Lagu nie sebenarnya lagu Asma Ul Husna. Lagu nama-nama Allah. Selalu kita dengar satu version saja kan. Tapi kali nie Sami Yusuf penyanyi dia dah ubah ke satu rentak yang lebih sedap di dengar. Saya pun taktau nak ulas dengan lebih lanjut macam komposer yang hebat. Tapi nie lagu untuk bulan nie. Asal nak bukak lagu saja, lagu nie yang menjadi pilihan hati.

Sekian. Selamat menekan butang Play kat bawah nie. Tata. ^_^








No comments: