❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, August 22, 2011

Hari hari terahir. Errrrr.



Latihan Mengajar tinggal 3 hari saja lagi.

Jadi saya tersangatlah sibuk nak menyiapkan itu ini.

Semua benda perlu di submit before saya memblahkan diri.

Attendance, Markah Kuiz, Markah Assignmnet, Markah Lab Report, RPP dan segala bagai lagi bentuk kerja.

Dah la segala bentuk Lab Report yang bertimbun itu belum di Marking.

Jadi, begemana mahu mengKey-In nya. Markah pun tak ujud lagi.

Kemudian bila pulak untuk mengserahkannya semua data data itu kepada pensyarah sebenar. Hadoi.

Ada jugak yang kena datang sini balik after raya nie.

Takmooooo

Tolongin aku pakkkkkkk.

Untuk Report Akhir aku, Alhamdulillah, dah boleh di katakan settle kot. Tinggal nak ambik sign Ketua Jabatan saja.

Tapi nak meMarking paper tuh. Errrrr. Saya rela di suruh makan kuih raya lagi.



Tak nak kemas apa dah. Biar lah. Nanti tunggu hari Kamis, kita kemas sekali arung, angkut semua yang perlu di bawak balik. Yuhuuuuuu.



Kalaulah boleh bagi markah mengikut ketebalan assignment. Kan bagussss.



Golongan pendidik yang sangat men-desperate-kan seorang buruh kasar supaya boleh goyang kaki sikit sambil mengupadate blog.



No comments: