❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, August 6, 2011

Ayu yang tak berapa nak ayu.




Photobucket


Apa macam???

Ganteng tak Apam Seri Ayu saya?

Kahkah.

Sekarang pepatah "Don't Judge The Book by it's cover" memang sangat boleh di guna pakai.

Kehkeh.

So, mesti dah boleh paham kan. Haha.

Walaupun nampak macam cun melecun habis, tapi keras nak mampos kot.

Hadoi. Dah buat ikut resepi sebijik sebijik dah. Tapi keras jugak laa.

Alaaaa. Begemana nie? Macam tak bules kawen ja lagi. Haha.

Tapi sumpah tak mo buat dah kot.

Jap lagi aku keluar pergi bazar ramadha jap, beli lima nam bijik. Haa! Settle.

Okeh. Sedikit perkembangan.

Ayam golek yang Puan Emak buat yang resepinya diambil dari My Resepi sangat menjadi.

Bau pun dah tak tertahan nie.

Jeles.





No comments: