❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 25, 2011

Di bawah pengaruh Paracetamol.


Saya tak tahu kenapa hari nie mesti badan sangat lemah. Kepala aset nak pening, 2,3 kali tadi hampir nak terjatuh. Badan terhoyong hayang ke kanan kiri tadi. Nasib baik tangan sempat berpauk pada meja dengan kerusi. Kalau tak kompem tegolek dalam kelas tadi. Hadoi.

Lepas lunch jam 2 sengah petang tadi, sempat balik rumah kejap. Hentam tidur dulu seround dua sebab kepala sangat pening. Pukul 4 baru bejaga kembali dan terus masuk office balik. Hadoi. What happen? Saya tak mengandung kan? kan??? [cehh. ada hati nak mengandung]

Sekarang pun sama. Niat hati mahu menelan saja itu ubat. Tapi mahu mandi dulu. Tapi badan tak larat. Tapi otak pun letih. Banyak sungguh tapi kan.

Ok lah. Saya tamatkan dulu cerita ini. Saya nak telan ubat dan kemudian mari kita pengsan sampai ke magrib. Mari mari !!


2 comments:

Oong-ong said...

hohoho....smoga cepat sembuh

mOOn said...

thank you Oong-ong ^_^