❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 20, 2011

Penantian buka satu, tapi beribu-ribu penyiksaan !!!



Saya di Mood bohsan berbohsan. Sedang menanti ke jam 5 petang. Arrhh. Bosan. Tatau nak buat apa. Akak satu bilik pun sama. Sedang melepaskan kebosanan pada game. Aku? Game? Err.. Maaf. Kurang berminat.

Hari saya saya berpuasa. Jadi, napsu haruslah jadi membuak-buak. Even tengok ayer sirap ais yang dok joi tepi jalan pun boleh tegoda lalu nampak macam sedap gilaaa. Pada hal time tak posa takde pun nak perasan ada warung tuh. Hahaha. Nie semua napsu sarakah saya punya angkara.

Lepas tu hari nie baru tau yang McD dah keluarkan kembali burger dia yang paling lazat di dunia GCB!!! Baru type dah boleh rasa kenikmatan setiap suapan burger itu. Hadoiiiii.. Kalau lah jarak McD dan pekan Jitra adalah sekankang kera saja. Sumpah saya dah pi odder siap-siap untuk bukak posa malam nie. Tapiiii.. sayang seribu kali sayang. Kena pi pekan Aloq Staq baru boleh jumpa McD itu.

Tak mengapalah, kalau macam mengidam tahap kronik sangat malam nie, lepas Isyak nanti kita pi start keta des. Kita pi warung burger depan simpang nak pi Yawata tu. Oblong dia pun OK apa. Persis GCB jugak. Cuma pembalut dia je lah tulis Burger Ramli.. ^_^













PdanS : Nak beli apa ek pencuci mulut untuk bukak posa malam nie. Macam lapaq agar-agar.. Tapi kat mana nak cari. Bukannya musim posa yang ada bazar-bazar bersepah joi kuih muih.

2 comments:

Ku Has said...

cik moon, burger lebai kat pekan jitra pun sedap gak..sgt berbaloi2..kdg2 bratur pnjng nak beli

mOOn said...

alahaii.. kat mana tuh.. ari tu dh try p cari.. tapi x jumpa.. y jumpa aneka tuh ja.. terus tesangkut kat situ jaa..