❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 6, 2011

Hati saya kata.Tak nak meletakkan harapan yang terlalu tinggi. Cuma berdoa semoga tuhan memberi yang terbaik. Itu saja. Hebat itu tak semesti membawa bahagia. Yang penting keberkatan dari Tuhan yang membuatkan jiwa sentiasa terasa tenang. Baru ada kepuasan, even yang di peroleh itu biasa saja.


Hati sememangnya untuk di rasa. Dan sekarang saya nak gunakan sepenuhnya. Okeh. Jom terasa sesama manusia. <---Mood tak best.Okeh. Ini untuk saya dan ofkos la saya sorang saja yang akan paham.

1 comment:

Munirah said...

kadang2 apa yg kita rasa tak perlu dipaham org lain..