❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 3, 2011

1 Rejab


Jam dah nak ke pukul 4.. Ada beberapa jam lagi untuk saya menahan lapar. Kejap lagi lepas azan magrib berkumandang bules la melantak sambil tak hingat dunia. Tapi.. Sebelum melantak itu, perlulah bekerja keras membanting tulang di dapur. Hurm.. Nak masak apa ya? Perut cumil nak makan apa? ce cite ce cite.

Kat dapur ada ayam. Ada udang. Sayur je takde. Tak mengapa jap lagi lepas Asar keluar beli sayur kejap.

Hep. Dah lama saya mengidam nak masak satu menda nie. Cuba tengok gambar di bawah?







Tegoda tak??? Saya dah lama tegoda. Cuba tak sempat nak buat. Asal nak buat ja, bunda buat dadih laa... masak bubur hitam laa.. Malas la nak masak banyak-banyak makanan kat rumah. Nanti tak termakan. Membazir saja.

So, di sebabkan saya berposa sunat hari nie. Jadi, haruslah memasak mengikut kata napsu ya. Hoho. Barang udah di beli. Cuma perlukan bibik saja yang di perlukan untuk buat itu ini. Hehe.

Okeh. Jom kita pergi bersilat di dapur.. Daaaa..











PdanS : Owh. Saya masih utang berpuasa dengan Tuhan. Ada lagi 3. Eh ke 4, ke 5. Hahaha. Tak hingat la. Hadoi..

2 comments:

Wiyah said...

try la wat cik moon..ki pon blom try lg! busy lebih dr ada class lg huhu..nanti bley try kat umah baru kita ;-) anyway camana 1st day jd lecturer..

~ diyana nordin ~ said...

muna.. wat kan utk sye.. then pos.. windu air kaki tgn kamooooo <3